Opskrift: Hjertesalat med knasende KARLSØ KAPRIN-ostechips, æbler og persilledrys

(Forret/tilbehør)

Ingredienser salat

4 hele hjertesalat

2 æbler

50 g blåbær

15 g bredbladet persille

60 g saltet eller røget mandler

1-2 dl sennepsdressing

ostechips

Fremgangsmåde salat

Rens og vask hjertesalaten. Dryp den godt af for vand i en sigte og skær den efterfølgende i halve på langs.

Skær æblerne i små tern ½ x ½ cm og halver blåbærrene.

Pluk persillen i blade og hak mandlerne groft

Læg salaten på et fad eller på tallerkener og anret med dressing, æbler, blåbær, persille, hakkede mandler og ostechips.

 

Ingrediens ostechips

50 g KARLSØ KAPRIN Øko

Fremgangsmåde ostechips

Beklæd en bageplade med bagepapir.

Riv osten på den fine side af rivejernet ned på bagepapiret.

Bag i forvarmet ovn på 200-225 grader (varmluft) indtil gylden.

Tages ud, køles ned og brækkes derefter i flager (opbevares tørt i plastikbøtte med låg).

 

Ingredienser sennepsdressing

1 spsk. Dijon sennep

2 spsk. grov Dijon sennep

1 spsk. flydende honning

3 dl olivenolie

salt

sort peber

Fremgangsmåde sennepsdressing

Rør de 2 slags sennep sammen med honning.

Pisk derefter olivenolien i lidt ad gangen – kan tilføjes vand til ønsket konsistens.

Smag til med salt og peber.

 

Tip: Retten er superfin til grillet kød og fisk.