Opskrift: Sprøde grønne asparges med GRAN, brunet timiansmør og spinat

(Forret/tilbehør)

Ingredienser

10 g frisk timian

60 smør

400 g grønne asparges

100 g spinat

100 g GRAN Øko

salt, flager eller groft kokkesalt

sort peber frisk fra kværn

 

Fremgangsmåde

Pluk og hak timian fint.

Kom smørret i en lille gryde og kog det op. Når smørret begynder at brune, tilsættes timianen – pas på det ikke koger over. Kog det videre, indtil skummet forsvinder.

Skær 3 cm af aspargesenes bund og skyl dem godt. Vask spinaten.

Kog aspargesene i 3 minutter i kogende vand, dyp spinat i det kogende vand og tag den op sammen med aspargesene. Kom begge i en sigte

Anret asparges og spinat på en tallerken eller fad. Hæld den varme timiansmør over, krydr med salt og peber og drys med rigeligt revet GRAN øko ost.

 

Tip:

Retten kan bruges som forret serveret med groft brød, som tilbehør til fisk, kylling eller gris eller som vegetarret med bagte portobellosvampe.