Torup Bakkegård

I det hjertelige hjørne af Fyn, hvor hav og marker smelter sammen i naturlig harmoni, finder du Torup Bakkegård. Dette er fortællingen om en stolt familievirksomhed, der brænder for landbrug og grøntsagsavl. Brødrene Jacob B. Jacobsen og Claus B. Jacobsen er anden generation og de drivende kræfter bag denne historie. Med stolthed tager de deres arv og forpligtelse videre, og i dag byder de 3. generation velkommen, der bringer nye idéer og kompetencer til bordet.

Historien begynder med deres forældre, Hans Åge B. Jacobsen og Dorte Jacobsen, der vendte hjem til Danmark efter mere end 15 år med landbrug i Kenya. Deres dybe forståelse for naturen og landbruget førte til et afgørende valg: at forvandle Torup Bakkegård til et ikon inden for landbrug og grøntsagsavl. Deres beslutning satte standarden for en virksomhed, der i dag er kendt for sin kvalitet og engagement.

Torup Bakkegård er mere end blot en virksomhed; det er et løfte om at levere de bedste danske og økologiske råvarer. Med en bred vifte af produkter, herunder de saftige asparges, der satte Torup Bakkegård på danmarkskortet, dyrker de både konventionelle og økologiske grøntsager i høj kvalitet. De leverer grøntsager til Dagrofa Foodservice året rundt, og de er kendt som eksperter inden for kål og løg, herunder spidskål (grøn og rød), hvidkål, rødkål, blomkål, broccoli og meget mere.

De ønsker at være en inspirationskilde for alle, der værdsætter kvaliteten af danske råvarer og respekten for miljøet. Gennem årene har de opbygget en stærk forbindelse til lokalsamfundet b.la. via deres gårdbutik og nye eventhal. Deres historie er en hyldest til sammenhold, ansvarlighed og kærlighed til det sunde skatkammer der findes i naturen.

Torup Bakkegård & leverer ikke blot grøntsager; de leverer en fortælling om dedikation og passion for råvarer, der er umulig at ignorere. Deres grøntsager er ikke bare produkter, de er en del af deres identitet og hjerte, og de deler dem gerne med resten af Danmark. Vælg Torup Bakkegård for friske, danske grøntsager, der bærer på en historie af stolthed og kvalitet.

Læs om flere af vores danske frugt- og grøntavlere

Klik her!