Rekordstort fremmøde: 100 gæster besøgte Torvedag

Mere end 100 gæster kiggede forbi Torvedag i Odense torsdag, da parkeringspladsen ude foran Dagrofa Foodservice-butikken var omdannet til en messeplads. 

Torvedag i Dagrofa Foodservice Odense den 9. september 2021 var en festdag – september-solen skinnede fra en skyfri himmel, og et rekordstort antal gæster besøgte messen for at lade sig inspirere.  

-Stemningen var helt i top, og det glæder os, at flere og flere af vores kunder får øjnene op for vores Torvedage. 

-Kunderne møder op med en utrolig nysgerrighed, og vores leverandører lever i dén grad op til at være inspirerende og dele ud af specialistviden, siger Nicoline Lund Gundtoft fra Dagrofa Foodservice, som er projektleder for Torvedage. 

Hvad er Torvedag?

I Dagrofa Foodservice tager vi i løbet af efteråret 10-17 af vores leverandører med på roadshow i Danmark. På tværs af landets fem regioner kan du møde dem, som står bag de varer, din forretning allerede bruger – og dem I måske for brug for.

Vores roadshow udspiller sig som en torvedag på butikkens parkeringsplads, og her får du mulighed for at snakke med nogle af de største virksomheder inden for den danske fødevarebranche. Her kan du møde brands som Arla, Danish Crown, Lantmännen Unibake, Rynkeby og mange flere!

Hvornår sker det?

I løbet af sensommeren og efteråret kan du kvit og frit deltage på lige så mange Torvedage, som du lader dig friste af.  Vi mangler at besøge Region Nordjylland og Region Hovedstaden:

  • Torsdag 16. september kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Aalborg
  • Fredag 8. oktober kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Valby

Hvem kan deltage?

Vi byder alle velkommen til at tage del i festlighederne på parkeringspladsen. Hvad enten du er kunde i Dagrofa Foodservice, eller hvis du blot ønsker at blive inspireret, kan du komme forbi, når vi slår teltene op ved en butik nær dig.

Vi glæder os til at se dig til Torvedag hos Dagrofa Foodservice.

Du er velkommen til at tilmelde dig vores begivenhed på Facebook her.