Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark. Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

Vi har et bredt og dybt sortiment med over 35.000 unikke varenumre inden for bl.a. frugt og grønt, mejeri, fisk, kød, nonfood, kolonial og økologi. Vi har en dyb indsigt i kundernes behov og er i tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland. Med vores unikke formatportefølje er vi i stand til at servicere alle typer af foodservicekunder i Danmark med fødevareløsninger.

Sammen om naturen, mennesket og fremtiden

Vi har siden 2004 arbejdet målrettet på at blive lige så meget professionel fødevarepartner som kvalitetsleverandør af fødevarer i din hverdag. Vi har egne specialister, som kan levere præcis det, du skal bruge i sæsonen, lokalt eller mere eksotisk, fra havet eller fra marken. Vores medarbejdere er skarpe inden for deres felt, så du har ligeværdige partnere at sparre med i alle dele af din forretning.

Det er en del af vores fælles mission, at vi udvikler målrettede løsninger og koncepter baseret på specifikke behov, som styrker din forretning og vækst uden at gå på kompromis med kvalitet, fødevaresikkerhed eller service. Kort sagt arbejder vi hver dag med at sætte fødevareagendaen på foodservicemarkedet og levere ambitiøse fødevareoplevelser.

Lokal forankring

Vi dyrker nærhed, og gennem vores lokale tilstedeværelse er vi i stand til at levere en målrettet og individuel service til hver og én af vores kunder. Med vores landsdækkende distributionsnet og vores 29 lokale Cash & Carry butikker på tværs af Danmark kan vi serviceres vores kunder og levere ambitiøse fødevareoplevelser 365 dage om året.

Som kunde hos Dagrofa Foodservice kan man både få varerne leveret eller vælge at hente dem selv. Vi har over 150 lastbiler, som hver dag kører med varer fra vores to terminaler lokaliseret i henholdsvis Ishøj på Sjælland og Middelfart på Fyn. Derudover har vi satellitterminaler i Aalborg og Thisted. Vores butikker er strategisk placeret over hele Danmark med en stærk lokal tilknytning og tilbyder altid skarpe selvhenterpriser.

 

Bliv leverandør

I Dagrofa Foodservice arbejder vi hele tiden med at have det rigtige sortiment og de rigtige produkter til vores kunder - skal vi også have jeres varer i sortiment?

Bliv leverandør hos Dagrofa Foodservice

Bliv kunde

Vi er totalleverandør til de professionelle køkkener med egne specialister og en butikskæde med 30 engrosbutikker på tværs af Danmark!

Bliv kunde hos Dagrofa Foodservice