MENINGSFULDE PARTNERSKABER

For Dagrofa Foodservice er det vigtigt at indgå partnerskaber med organisationer og virksomheder, der på konkret vis kan være med til at understøtte vores CSR-indsatser.

Særligt i forhold til madspildsagendaen, er vi aktive på partnerskabsfronten. Vi samarbejder bl.a. med organisationen JunkFood, der hver dag, året rundt, laver nærende måltider til gadens folk i København, som har brug for sund og nærende kost. Dagrofa Foodservice har siden efteråret 2021 doneret overskudsvarer tre gange om ugen fra vores lagerterminal i Ishøj til JunkFood.

Pr. første december 2023 indgik vi en landsdækkende aftale med den frivillige organisation Stop Spild Lokalt. Vi er glade for at bidrage til at give gode madoplevelser, alt imens vi intensiverer kampen mod vores eget madspild.

Et nyt tiltag i kampen mod madspild, er udrulningen af Why Waste-programmet (InvaFresh) til vores 30 Cash & Carry-butikker. WhyWaste-programmet (InvaFresh) sikrer, at der i god tid bliver ryddet op i datovarer.

Dagrofa Foodservice samarbejder også med DFUNK (Dansk Flygtningehjælp Ungdom), der hjælper unge med flugterfaring til en nemmere adgang til det danske arbejdsmarked. Som virksomhed deltager vi i organisationens job- og uddannelsesmesser. Vi tilbyder også mentorer, i det omfang det efterspørges af DFUNK.

Endelig er Dagrofa Foodservice – gennem Dagrofa – også medlem af Foreningen Lige Adgang, som arbejder for at skabe et mere rummeligt og inkluderende arbejdsmarked. Med bistand fra Foreningen Lige Adgang, har vi afholdt flere udbytterige workshops med fokus på vores chauffører og lagermedarbejdere, da disse medarbejdergrupper er præget af høj diversitet.