Log på webshoppen

Fisk og skaldyr engros

Som kunde hos Dagrofa Foodservice får du adgang til et bredt udvalg af fisk og skaldyr i topkvalitet, så du kan servere lækre og smagfulde retter i dit professionelle køkken. I vores sortiment finder du bl.a. fiskefars, fersk fisk, nordiske fisk, hvid fisk, hellefisk, torsk, sej, diverse sild, paneret fisk – både skrubber og rødspætter – og laks i mange varianter. Vi har også et stort udvalg af skaldyr som fx rejer, blåmuslinger, kammuslinger, østers, krebs, krabber og hummere.

Vores sortiment af fisk og skaldyr fås både som kølevarer og frostvarer, ligesom vi også tilbyder et stort udvalg af fisk og skaldyr, der er MSC-mærket. MSC-certifikatet er din og dine kunders sikkerhed for, at fisk og skaldyr fra dit køkken er fanget og forarbejdet på bæredygtig vis.

Når du køber fisk og skaldyr hos Dagrofa Foodservice, får du desuden adgang til et stort udvalg af nordiske fisk og skaldyr engros fra vores egen fiskespecialist Strandby Fisk, som tilbyder en førsteklasses fangst – hele året rundt. Strandby Fisks store sortiment består både af frisk fisk og skaldyr samt frostvarer.

Se resten af vores sortiment her.

Køb fisk og skaldyr fra Dagrofa Foodservice

Find vores store udvalg af fisk og skaldyr i topkvalitet her

Køb fisk og skaldyr fra Strandby Fisk