Frugt og grønt engros

Du får adgang til et unikt sortiment af frugt og grønt hos Dagrofa Foodservice, der er totalleverandør til dit professionelle køkken.

Vi har bl.a. et stort udvalg af regionale råvarer fra Prima frugt, som har fokus på at give lokale, danske producenter en hovedrolle i dit professionelle køkken. Prima frugt har samtidig et unikt kendskab til frugt og grønt, som sikrer, at vi hos Dagrofa Foodservice altid har et bredt sortiment af sæsonens frugt og grønt, så det er nemt for dig at tilpasse dine retter til årstidens råvarer. Du kan i løbet af årets forskellige sæsoner fx få grove grøntsager som diverse kålsorter, løg, jordskokker, pastinak, gulerødder, beder og andre rodfrugter, kartofler, ærter, bønner, tomater, forskellige grønne salater, agurker, ramsløg, svampe, æbler, pærer, blommer og danske sommerbær som jordbær, hindbær, brombær, solbær og stikkelsbær.

Hos Dagrofa Foodservice kan vi som noget helt unikt tilbyde gamle, nordiske sorter, som Prima frugt har udviklet og genoplivet i samarbejde med danske producenter. Du kan fx få fingrene i gamle kålsorter som Copenhagen og rød Cabeza eller Nantes og Chantenay, der er gamle gulerodssorter.

Vi har også et stort udvalg af krydderurter, færdige salater, grøntsager på frost, frosne bær, diverse skrællede grøntsager samt et stort udvalg af forskellige pommes frites varianter. Vores brede sortiment består desuden af både økologisk frugt og grønt samt konventionel frugt og grønt.

Se resten af vores sortiment her.

Køb frugt og grønt fra Dagrofa Foodservice

Se vores store udvalg af grønne råvarer her

Køb frugt og grønt