Vores kunder

Som ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark har vi gennem vores unikke portefølje af grossist- og specialist divisioner mulighed for at servicere alle typer af professionelle kunder med et unikt fødevaresortiment, der dækker alle kundens behov.

Dels har vi gennem vores unikke portefølje af specialistselskaber inden for ferskvarer markedets bredeste sortiment af kød, ost samt frugt og grønt. Desuden har vi udviklet en bred og spændende portefølje af egne mærker inden for såvel konventionelle- som økologiske varer.

Vi servicerer dagligt mange tusinde kunder rundt om i Danmark. Vi har foretaget en skarp segmentering af vores kunder, sådan at vi gennem dyb indsigt i vores kunders behov, er i stand til at servicere den enkelte kunde ud fra netop dennes behov. Nogle kunder har specielle behov i forhold til hvorvidt de ønsker varen leveret, eller selv ønsker at afhente, andre har helt specielle ønsker til kvalitetsniveau på det enkelte produkt.

Vores kunder spreder sig fra restauranter, caféer og hoteller, til fastfood, kiosker, kantiner og den offentlige sektor.

Vores kunder kan ud over et stærkt og målrettet sortiment, forvente en høj service, som er skabt gennem dedikerede medarbejdere, stærke systemer og en række specifikke servicepakker. Vi har en kompetent og veluddannet salgsorganisation, der gennem stærke partnerskaber med vores kunder, medvirker til udvikling af kundernes forretning.

Uanset om vores kunder ønsker en høj service, det brede sortiment og sikre leveringsløsninger i vores udkørende forretning, eller man gennem vores stærke cash & carry-kæde ønsker et mere begrænset sortiment til en stærk pris, så sætter alle vores mere end 1.000 medarbejdere den gode, personlige service i højsædet.

Vil du også være kunde hos Dagrofa Foodservice?

Lad os blive din fødevarepartner - vi gør det nemmere at gøre det bedre

Bliv kunde