Vores vision – det bedste valg

Vores vision er at blive Danmarks største og bedste foodservice leverandør.

Derfor arbejder vi hele tiden med at få dybere indsigt i vore kunders behov og udvikler løsninger og koncepter, der styrker vores kunders forretning og vækst. Løbende fokus på udvikling af kompetencer og medarbejdere er drivkraften bag vores vækst og vores kunders loyalitet.

Vores styrke er medarbejdernes engagement, tryghed omkring kvaliteten af vores varer, samt god service.

Det betyder, at vi fokuserer på både optimering her og nu, at udnytte markedets erfaringer bedst muligt, skabe nytænkning og sætte dagsordenen for fremtiden. Vi vælger de bedste produkter på markedet, ansætter de mest proaktive og kompetente medarbejdere, samt har fingeren på pulsen hos vores kunder. Dagrofa Foodservice er den rigtige partner, når I ønsker at styrke Jeres forretning.

Derfor inviterer vi til tæt dialog med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Professionalisme betyder åbenhed for feedback og viljen til hele tiden at blive bedre. Bedre til at servicere dig og alle vores andre kunder.

 

Private Labels – egne handelsmærker

En vigtig del af vores mision er også at tilbyde produkter af høj kvalitet, som mange har brug for i store mængder – det er oprindelsen til Dagrofa Foodservice egne handelsmærker: Kokkens Catering og First Price.

Derfor er private labels et område, Dagrofa Foodservice løbende udvikler i samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi sørger hele tiden for at have fingeren på pulsen, så vi kan købe ind i så store mængder, at prisen bliver attraktiv for vores kunder.

På den måde kan du optimere din forretning på dit volume-forbrug.

Som altid hos Dagrofa Foodservice er kvalitet vores første prioritet. Derfor er ingen af vores private labels discountvarer, tværtimod. Vi er dygtige købmænd, og det skal vores kunder nyde godt af – det betyder topkvalitet til gode priser.

 

Vil du være mere økologisk?

En anden vigtig del af vores mission er at hjælpe vores kunder med at udvikle deres køkkener – fx hvis de gerne vil være mere økologiske.

Når du vil øge andelen af økologi i dit professionelle køkken, er det økologiske spisemærke et rigtig godt værktøj til at komme i mål med mere økologi samtidig med, at du på en nem måde kan vise dine gæster, hvor stor en del af din mad, der er økologisk.

Det økologiske spise mærke er en gratis mærkningsordning, som styres af Fødevarestyrelsen.

Få mere at vide om det økologiske spisemærke her.

Det kan dog være lig med mange omkostninger at opnå en højere andel af økologi i dit køkken. Vores specialist Grøn Fokus har mere end 25 års erfaring med at omlægge køkkener, uden at omkostningerne bliver uoverskuelige – og de hjælper også gerne dig med at blive mere grøn.