EasyMenu – dit menuplanlægningsværktøj

Vil du have mere overblik over dine udgifter? Og styr på, hvordan du skal prissætte dine retter for at få en bestemt avance, uden at du skal lave en masse beregninger?

Med vores menuplanlægningsværktøj EasyMenu får du på en let og overskuelig måde styr på din indtjening og alle de udgifter, som du har i forbindelse med dine menuer. Det gælder både de udgifter, som du har til køb af råvarer til den enkelte ret, men også de udgifter der er i forbindelse med fx tilberedning, servering og afrydning.

Du kan derfor bruge EasyMenu til at samle alle de retter, som du har på menukortet, og nemt få overblik over dine udgifter og din avance. Med EasyMenu får du også mulighed for på en let måde at planlægge og bestille alle de varer, som du skal bruge til menuen i dit professionelle køkken. Du skal blot oprette dine opskrifter, angive hvor mange kuverter du skal bruge, og herefter kan du med ét enkelt klik tilføje alle de nødvendige ingredienser i den korrekte mængde til din kurv.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem af FoodXtra for at få adgang til alle de mange funktioner i EasyMenu. Læs mere om FoodXtra og EasyMenu her.

Sådan bruger du EasyMenu

Du opretter dine retter i EasyMenu med varer fra webshoppen. På den måde kan du også tilføje varerne fra opskriften til din kurv, så du hurtigt kan bestille de korrekte ingredienser.

Efter opskriften er oprettet, kan du beregne udgift og indtjening på retten. Det gør du ved at angive, hvor mange kuverter du skal bruge og indtaste de udgifter, du har i forbindelse med tjenester og ydelser – fx hvor mange tjenere du skal bruge og i hvor mange timer. Du skal også angive din ønskede avance eller bruttoavance i procent.

Når du har gjort det, får du en beregning på, hvad du har af udgifter til ydelser og produkter samt totalt for menuen. Derudover kan du, afhængigt af hvad du har valgt, se din avance eller bruttoavance i kr., samt hvad prisen for menuen skal være både med og uden moms.

Se alle fordelene på vores webshop her

Prøv selv EasyMenu

Gør hverdagen lidt lettere med vores menuplanlægningsværktøj – du finder EasyMenu på webshoppen

Log på EasyMenu